Kiinnostaako naistenpiiri ?

Aloitimme huhtikuussa naistenpiirin ”Naisia kaivolla”. 

Tällä hetkellä meillä on yksi  ryhmä. On mahdollista perustaa toinenkin ryhmä, jos kiinnostuneita/halukkaita ilmoittautuu mukaan.

Kokoontumisten pohjana on Maija Nymanin kirja Naisia kaivolla.

Luemme kirjasta otteita, keskustelemme Raamatun naisten kohtaloista ja Jumalan avusta heidän elämässään. Lisäksi mietimme, mitä sanottavaa näillä naisilla on nykypäivän naiselle. Kaivolla  voit myös vapaasti olla osallistumatta keskusteluun ja olla pelkästään kuuntelijana.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Merja Tuikkalaan, puh 050 492 7298 tai merja.tuikkala@svk.fi. 

Tässä Maija Nymanin alkusanat kirjansa lukijoille:

”Pysy aloillasi tyttäreni, kunnes saat tietää, miten asia päättyy”, oli lause, joka pysäytti minut kerran. Tarvitsin juuri silloin lauseen viestiä omassa elämässäni. Samalla kun oma sieluni rauhoittui, sukelsin Raamatun naiskohtaloiden maailmaan. Sama lause on vapauttanut minut monta kertaa liiallisen murehtimisen kierteestä luottamaan enemmän Jumalan johdatuksen kantovoimaan.

Raamatun naiset tulevat rinnalleni kertomaan, että minä selviydyn. Se, mitä minulle tapahtuu, ei ole mitään uutta. Elän elämääni, onnistun ja lankean Jumalan silmien alla. Hän rakentaa elämäni palapeliä kanssani ja luo naisen elämänkaareni kauneuden ja rosoisuuden. Hän tuo siihen armon.

 Tahdon viedä Sinut tämän kirjan välityksellä kaivolle, mihin kokoontuu monenlaisia Raamatun naisia. He ovat erilaisista ammateista ja säädyistä, johtajia ja johdettavia, äitejä ja lapsettomia, tahraisia ja langenneita. He tahtovat kertoa Sinulle oman tarinansa.

 Toivon, että voisit kuunnella heitä ja katsella kanssani kasvoja, jotka heijastuvat veden pinnasta. Heidän maailmansa ja tunteensa voivat kohdata Sinun kokemusmaailmasi. Kenties voit nähdä itsesi selvemmin ja saat rohkaisua lähteä täyden vesiruukkusi kanssa eteenpäin kohti huomista. Vaikka elämäsi ovet olisivat suljetut, jossain on avoin ikkuna, josta tulee valoa ja raikasta ilmaa hengittää.”